Romana  Germana  

PROIECT DE PARTENERIAT CU ROMÂNIA      

 
 

PROIECT DE PARTENERIAT CU ROMÂNIA
 

Camera Meșteșugarilor din Koblenz sprijină dezvoltarea domeniului meșteșugăresc și a clasei de mijloc prin intermediul unur parteneriate internaționale. Ea desfășoară prin intermediul societații sale, Ost-West GmbH, numeroase proiecte în domeniul autoadministrării și al formării profesionale pentru sprijinirea unor țări din Europa de SE, Asia și Africa.Camera Meșteșugarilor din Koblenz acordă consultanță și promovează organizații care sprijină domeniul meșteșugăresc, acordând ajutor în vederea autoajutorarii.

Proiectele de parteneriat sunt finanțate de către Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și sunt administrate de Fundația SEQUA gGmbH.

Proiectul de parteneriat cu organizații reprezentând clasa de mijloc din Romania a fost inițiat la 01.04.2001 și a avut pentru început o durată de 3 ani. În luna decembrie 2003 a avut loc evaluarea proiectului cu rezultate pozitive deosebite. La 01.07.2004 proiectul a fost prelungit pentru înca 3 ani, perioadă care se va încheia la 30.06.2007. In perioada 01.07.2007-30.06.2008, proiectul se afla in faza de consolidare.

În același timp, Fundația Robert Bosch din Stuttgart (Germania) a aprobat în iulie 2004 un proiect umanitar care prevede pregatirea profesională a unor tineri instituționalizați. Proiectul umanitar se va derula până la 31.7.2009 ( vezi " Activități") și este strâns legat de proiectul de parteneriat.


ACȚIUNI ÎN PREGĂTIRE

 

NOUTATI

 
 
Powered By STAR SOFT DESIGNCopyright © 2003-2006 OST-WEST GmbH der Handwerkskammer Koblenz. Toate drepturile rezervate.